Δείξε μου το φαρμακείο σου να σου πω ποιος είσαι


Αν θέλετε το πιστεύετε, αλλά το περιεχόμενο του ντουλαπιού φαρμάκων σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσάς. Τα αντικείμενα … που περιέχονται σε αυτό προσφέρουνμια κλεφτή ματιάστην ταυτότητα, τον τρόπο ζωής, τις συνήθειες, την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας.


Mινιμαλιστής
Αν
το ντουλάπι φαρμάκων σας είναι λιτό, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ένα πολυάσχολο, δραστήριο τρόπο ζωής και δε σας μένει ελεύθερος χρόνος για αναπλήρωση των προμηθειών μόλις εξαντληθούν. Κινδυνεύετε, όμως, να μειώσετε τους ρυθμούς σας, εάν δεν έχετε διαθέσιμα τα άκρως απαραίτητα.

Ανήσυχος
Υ
πάρχει καθόλου κενός χώρος στο ντουλάπι σας; Αν η απάντηση είναιόχι’, τότε ίσως ανήκετε σε αυτή την κατηγορία. Μάλλον έχετε μια ποικιλία λοσιόν και φαρμάκων που δεν ξέρετε καν γιατί τις αγοράσατε. Έχετε σκεφτεί να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα ώστε να μην ελλοχεύουν κίνδυνοι μεταξύ των αμέτρητων παλιών μπουκαλιών χαπιών;

Σούπερ μαμά
Αυτό
το τεράστιο απόθεμα αντίδοτων για παιδικά χτυπήματα στο κεφάλι και μώλωπες προδίδει τη σούπερ μαμά. Τα ψηφιακά θερμόμετρα ταχείας ένδειξης και το παυσίπονο για παιδιά θα είναι τα πρώτα της όπλα κατά του πόνου και του πυρετού. Είναι επίσης πιθανό να διατηρεί αποθέματα αντηλιακού με δείκτη προστασίας 30 για να προστατεύονται τα παιδιά της από τον ήλιο.
Πηγή: iatronet.gr